Billånskalkulator
Sjekk hvor mye lånet koster med vår billånskalkulator, så får du en god indikasjon på hva prisen blir før du søker.
Sjekk hvor mye lånet koster med vår billånskalkulator, så får du en god indikasjon på hva prisen blir før du søker.
Velg billånet som passer for deg og beregn hva lånet vil koste i måneden.
Vil du være klar til å kjøpe når drømmebilen dukker opp? Skaff deg et finansieringsbevis, så vet du hvor mye du har å rutte med.
Gjennom fordelsprogrammet LOfavør får du ekstra god rente på billån hos oss.
Våre rådgivere hjelper deg slik at du får utnyttet medlemsfordelene dine best mulig.
Hvor mye du kan få i billån, avhenger av flere forhold i din økonomi. Inntekter og utgifter, om du kjøper alene eller sammen med noen, og om du har barn vil kunne påvirke lånets størrelse. Har du noe egenkapital i form av enten sparepenger eller innbyttebil, kan du låne mer – ofte til en lavere rente enn om du må låne hele kjøpesummen.
Prøv vår billånskalkulator for å få en god indikasjon på hva prisen på billånet blir før du søker.
Se mer:
Bør jeg ha et eget billån eller øke boliglånet?
Hvor mye egenkapital må jeg ha på et billån?
Det er ikke noe krav om egenkapital for å få billån. Hvis økonomien din er god nok til å betale de månedlige lånekostnadene er det fullt mulig å få billån uten egenkapital.
Det er verdt å merke seg at dersom du låner hele kjøpesummen må du betale en høyere rente enn hvis du har noe egenkapital. Det er også viktig å passe på at bilen ikke taper seg så mye i verdi at du har mer igjen på lånet når du skal selge den.
Derfor anbefaler vi å stille med noe egenkapital dersom du har mulighet til det.
Se også:
Hvor lang nedbetalingstid bør jeg ha på billånet?
Bør jeg ha eget billån eller øke boliglånet?
Et bilkjøp er som regel en stor investering, og det er noen ting du bør tenke gjennom før du tar et billån.
Eget billån eller øke boliglånet
Det er mange som velger å øke boliglånet istedenfor å ta opp et eget billån. Det har både fordeler og ulemper. Et boliglån har lavere renter enn et billån, men du vil miste den ledige sikkerheten i boligen til andre ting, som for eksempel oppussing eller til å hjelpe barna inn på boligmarkedet.
Egenkapital
Hvis økonomien din er god nok til å betale de månedlige lånekostnadene er det fullt mulig å få billån uten egenkapital. Vi anbefaler likevel å stille med noe egenkapital dersom du har mulighet til det, da rentene blir høyere om du låner hele kjøpesummen.
Nedbetalingstid
Du bør ta en vurdering på hvor lang nedbetalingstid du skal ha på billånet. Hvor lang den bør være avhenger av bilens verdi. Hos oss får du inntil 10 års nedbetalingstid på billån, men det er lurt å passe på at prisen på lånet ikke er høyere enn det bilen er verdt.
Husk: For at selger skal få pengene sine må du signere lånepapirene og sende inn en salgsmelding med omregistrering. Når det er gjort utbetaler vi lånet og sørger for at heftelser blir innfridd. Deretter sender vi deg en bekreftelse på at pengene er utbetalt. Etter det er det bare å hente den nye bilen din – gratulerer!
Se også:
Bør jeg ha et eget billån eller øke boliglånet?
Hvor mye egenkapital må jeg ha for å få billån?
Hvor lang nedbetalingstid bør jeg ha på billånet?
Vi trenger aller først en digital søknad fra deg. Du kan også sjekke ut lån til kjøretøy i din mobilbank. Her kan du prøve ut vår lånekalkulator før du sender oss en søknad.
Slik gjør du det:
Vi behandler søknaden så raskt vi kan. Er du kunde i banken kan du følge status på søknaden din i mobil - og nettbank også.
De fleste nye objekter/kjøretøy kan vi finansiere med inntil 10 års nedbetalingstid. Når vi skal fastsette løpetid på lånet er det flere ting vi ser på:
Med andre ord bør du snakke med en rådgiver for å få et eksakt svar på hvor lang løpetid du kan få.
Se også:
Er det mulig å få fullfinansiert objekter hos dere?
Ønsker du også å sjekke hva det koster å forsikre bilen du har lyst på? Sjekk prisen med vår bilforsikringskalkulator.
Samler du flere forsikringer hos oss kan du få inntil 20 % rabatt
For at nettsidene skal fungere, må vi bruke tekniske informasjonskapsler. Denne kan derfor ikke slås av
Kryss av hvis du vil slippe å gjøre de samme valgene hver gang du er på nettsidene våre. Funksjonelle informasjonskapsler lagrer opplysninger om din bruk av nettsidene og hvilke innstillinger du har gjort, slik at du kan få funksjonalitet tilpasset deg
Kryss av hvis du vil at nettsidene våre skal bli bedre og enklere å bruke. Informasjonskapslene lagrer statistikk, og brukes for å analysere hva du gjør på nettsidene. Denne informasjonen hjelper oss til å forstå hvordan nettsidene blir brukt, noe som gjør at vi kan forbedre oss
Kryss av hvis du vil ha innhold som er tilpasset deg. Informasjonskapslene samler informasjon om ditt bruksmønster og dine interesser. Dette gjør at vi kan gi deg mer relevant og tilpasset markedsføring, også gjennom våre samarbeidspartnere, på for eksempel nettsider, annonser og i sosiale medier